Na aanleiding van René den Ouden’s bezoek aan Schijndel in Eetcafé ’t Tramhuys op zaterdag 23 februari publiceerde het Brabants Dagblad volgende artikel: https://www.bd.nl/meierij/roman-de-moederbanden-komt-in-schijndel-een-beetje-thuis~adb2f1ca/

Een aantal leuke citaten uit het artikel:

,,Ik heb het in één ruk uitgelezen”, zegt Lia Hendriks uit Schijndel. ,,De spanning wordt opgebouwd in prachtige verhaallijnen en er is een bijzonder slot.” 

,,Voor mij een boek van het dorp”, meent Marie-José Mathijsen. ,,Absurd en mooi dat je zoveel locaties in Schijndel herkent. De kousenfabriek van Jansen de Wit bijvoorbeeld. Ik heb het verhaal over die frontale botsing van tante Ans uiteraard ook gehoord in de familie. Ook de dood van mijn schoonvader wordt indringend door René beschreven.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s