René den Ouden, auteur van de roman gebaseerd op een muzikale familie uit Schijndel , zal zaterdag 23 februari een bezoek brengen aan Schijndel. Ook het Brabants Dagblad is al op de hoogte van zijn komst:

‘Amsterdammer Den Ouden is op 23 februari vanaf 15.30 uur in café Het Tramhuys aan de Hoofdstraat in Schijndel. Zijn neef Fred (tenor) en nicht Jeanette (sopraan) zingen die middag live. Den Ouden wordt geïnterviewd door Ivan Borghstijn, boekverkoper en recensent.’

Voor het hele artikel, zie: http://bit.ly/demoederbandenschijndel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s